zubar sa pacijentom na stolici, stomatoloska sestra u pozadiniZa plombiranje i lečenja zuba koristimo uvozne materijale i lekove poslednje generacije, koji zadovoljavaju najstrože stomatološke zahteve. Izdvajamo: glas jonomere koji sprečavaju nastanak sekundarnog karijesa, mikrohibridne kompozite koji svojom prozirnošcu pružaju neverovatne estetske mogućnosti,  keramičke plombe od nanomaterijala, itd.

Prilikom lečenja kanala korena obavezno koristimo digitalni ultrazvučni apeks lokator, koji nam omogućava mikronsku preciznost u određivanju granica kanala korena. Takođe, obrada kanala se vrši specijalnim endomotorom, kojim se retko koja ordinacija može pohvaliti. Izbegavanjem "ručnog" čišćenja pri lečenju obezbeđujemo savršenu sterilnost kanala nakon lečenja, čime se postiže duži vek trajanja lečenih zuba.

DETALJI O OVOM TIPU USLUGA U DENTAL SPA CENTRU

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active

model donje vilicne kosti sa naglasenim korenovima zuba i inervacijomEndodoncija je termin koji se koristi za proces lečenja kanala korena zuba. Ovom procesu se pristupa u onim slučajevima kada se karies proširi duboko do te mere da zahvati zubni živac i izazove bol. U procesu lečenja zuba uklanja se, pre svega, kariozni proces, pristupa se „vađenju živca" i obradi kanala korena zuba.

PROČITAJ CEO TEKST: Savremeno lečenje zuba u Dental SPA centru

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active

slika tri inlej plombe na tri susedna zuba. Plombe su postavljene na gipsnom modelu zubaKarijes na zubima pravi manja ili veća ostečenja, koja je potrebno ispuniti na što bolji način. Kada se sa zuba otkloni karijes, na tom mestu se javlja prostor odnosno kavitet koji mora da se popuni. U slučaju velikih kaviteta obična plomba helio ili amalgamska plomba nije trajno rešenje, i može se desiti da "plomba ispada" zbog veličine kaviteta.

PROČITAJ CEO TEKST: Zubni inlej umesto klasične plombe

Besplatni Viber pozivi

zubara mozete zvati besplatno preko uz viber

Platne kartice

placanje stomatoloskih usluga moguce je karticama koje su prikazane na ovoj slici - visa, mastercard, maestro

Dodatne mogućnosti plaćanja:
- platnom karticom
- čekovima građana
- putem administrativne zabrane