• 018 588 727
  • 064 15 22 668
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • pon. - pet. 09:00 do 20:00 (sub. po zakazivanju)
plavi zub

O nastanku i razvoju ordinacije

Specijalistička stomatološka ordinacija Dental SPA centar Niš je stomatološka ustanova koja postoji i radi već dugi niz godina. Sa današnjim imenom i na današnjoj lokaciji ordinacija postoji od 2009. godine, kada je osnovana kao opšta stomatološka ordinacija. Osnivač i vlasnik ordinacije je dr spec. Milica Milutinović-Ćirić, specijalista ortodoncije.

Od osnivanja pa do danas Dental SPA centar se od male, opšte stomatološke ordinacije razvio u centar u pravom smislu te reči sa 3 ordinacije na jednom mestu, 3 stalno zapošljena stomatologa, nekoliko specijalista po ugovoru, zubnim tehničarima, i većim brojem ljudi koji su tu za medicinsku i nemedicinsku podršku u radu centra. Konstantna usavršavanja i korišćenje najkvalitetnijih materijala koje savremena stomatologija može da ponudi opravdani su poverenjem pacijenata koje imamo.

Od nastanka ordinacije 2009. godine, velika pažnja se poklanja kvalitetu i postojanosti materijala koji se koriste, što je jedan od ključnih faktora uspeha. Takođe, konstantno ulaganje u savremenu opremu omogućava ponudu širokog dijapazona usluga. Od samog početka smo vodili računa o estetici, pa je tako lampa za beljenje zuba zauzimala značajno mesto u radu, što je u vreme početka rada ordinacije bio relativno avangardan pristup. Od 2012. godine u svakodnevnu stomatološku praksu uveli smo i stomatološki laser za meka tkiva (hirurgija, paradontopatija, beljenja i sl.), čime se retko koja ordinacija može i danas pohvaliti. Veliko prostorno proširenje ordinacija je imala 2014. godine, kada je dupliran prosto koji je na raspolaganju. Prijatnom izgledu prostora posvećujemo puno pažnje. Ordinacija je za proteklih deset godina nekoliko puta promenila enterijer, a poslednje renoviranje enterijera obavljeno je 2018. godine, kada je ordinacija i dobila status specijalističke ordinacije. Ordinacija je registrovana kao specijalistička ordinacija iz oblasti ortopedije vilica, po specijalizacijivlasnika, dr Milice. Naravno, u ponudi su i ostali tipovi usluga, o kojima možete puno toga saznati na našem sajtu.

Oduvek smo bili tu za Vas i trudili se da saslušamo i razumemo Vaše potrebe. Verujemo da smo u ovoj misiji uspeli, i da je upravo to razlog za Vaše veliko poverenje. Hvala Vam na tome! Mi ćemo se i dalje truditi da za Vas od napravimo prijatan ambijent, saslušamo Vas i odgovorimo na sve Vaše zahteve.

0+
ZADOVOLJNIH PACIJENATA
0
GODINA ISKUSTVA
0
UVEK DOSTUPNA STOMATOLOGA
0
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE NA ISTOM MESTU
dr Milica

Reč-dve
o osnivaču

Osnivač ordinacije je dr spec. Milica Milutinovic-Ćirić, doktor stomatologije, specijalista ortodoncije (slika levo/gore). Medicinski fakultet, odsek Stomatologija, završila je u Nišu 2003. godine među prvima u svojoj generaciji, a stručni ispit položila je 2005. godine. Pored obaveznog lekarskog staža ima i višegodišnje iskustvo u struci, u privatnoj praksi. Vlasnik je stomatološke ordinacije od 2006. godine. U proteklom periodu svojim radom i zalaganjem stekla je poverenje velikog broja pacijenata. Od male ordinacije sa jednom stolicom, uz ukazano poverenje pacijenata, izgradila je ordinaciju sa najsavremenijom opremom u regionu, uključujući i stomatološki laser, par stomatoloških stolica, i najvažnije od svega, nekoliko stalno zapošljenih stomatologa.Član je Stomatološke Komore Srbije.

Dr Milica

Dr spec. Milica Milutinović Ćirić
Dr spec. Milica Milutinović Ćirić
Dr spec. Milica Milutinović Ćirićspecijalista ortopedije vilica - ortodont
Kratka biografija
Kontaktirajte dr Milicu

Dr Maja

Dr Maja Milić, stomatolog
Dr Maja Milić
Dr Maja Milićstomatolog
Kratka biografija
Kontaktirajte dr Maju

Dr Milica A

Dr Milica Antić, stomatolog
Dr Milica Antić
Dr Milica Antićstomatolog
Kratka biografija
Kontaktirajte dr Suzanu

Jelena

Jelena Dimić, stom. serstra
Jelena Dimić
Jelena Dimićstomatološka sestra

Ivana

Ivana Jeremić, stom. serstra
Ivana Jeremić
Ivana Jeremićstomatološka sestra