USLUGE

Dugogodišnji rad i iskustvo uticali su pozitivno na paletu stomatoloških usluga koje možete dobiti u Dental SPA centru. Pored klasičnih stomatoloških intervencija, lečenja i plombiranja zuba, ekstrakcija zuba, i sl., u Dental SPA centru možete naći veliku ponudu različitih stomatoloških usluga. Što se protetike tiče, Dental SPA centar je jedna od ordinacija sa najširom ponudom u oblasti protetike u regionu. Paleta se kreće od običnih parcijalnih i totalnih proteza, preko metalnih vizil proteza, metalokeramičkih mostova, i savršenih cirkonijumskih i bezmetanih krunica i faseta sa apsolutno prirodnom transparencijom kao kod prirodnih zuba. Takođe, opremljeni smo i stomatološkim laserom, koji sa sobom povlači niz mogućnosti o kojima možete više saznati na našem sajtu. Ortodonciji i paradontopatiji poklanjamo značajno mesto, a uz sve to nudimo i set usluga iz oblasti kozmetske stomatologije, počev od postavljanja zubnog nakita, do više varijanti beljenja zuba, uključujući i lasersko beljenje. 

U Dental SPA centru, se na prvom mestu možete konsultovati i dobiti besplatne savete naših lekara, a nakon toga i odlučiti o svemu, shodno Vašim mogućnostima i prohtevima. Informacije o delu usluga  možete naći na ovoj stranici. Za sve dodatne informacije pozovite ljubazno osoblje Dental SPA centra.

zubar sa pacijentom na stolici, stomatoloska sestra u pozadiniZa plombiranje i lečenja zuba koristimo uvozne materijale i lekove poslednje generacije, koji zadovoljavaju najstrože stomatološke zahteve. Izdvajamo: glas jonomere koji sprečavaju nastanak sekundarnog karijesa, mikrohibridne kompozite koji svojom prozirnošcu pružaju neverovatne estetske mogućnosti,  keramičke plombe od nanomaterijala, itd.

Prilikom lečenja kanala korena obavezno koristimo digitalni ultrazvučni apeks lokator, koji nam omogućava mikronsku preciznost u određivanju granica kanala korena. Takođe, obrada kanala se vrši specijalnim endomotorom, kojim se retko koja ordinacija može pohvaliti. Izbegavanjem "ručnog" čišćenja pri lečenju obezbeđujemo savršenu sterilnost kanala nakon lečenja, čime se postiže duži vek trajanja lečenih zuba.

DETALJI O OVOM TIPU USLUGA U DENTAL SPA CENTRU

nasmejana devojcica bez prednje dve jediniceU Dental SPA centru diodni laser zauzima znacajno mesto u hirurškim intervencijama i procedurama. Laserom se mogu praviti rezovi na mekom tkivu i to bez krvi, jer laser snagom koju oslobadja izgori krvne sudove, tako da apsolutno nema krvarenja na mestu "reza". Efekat lasera na meka tkiva obezbedjuje manje invazivnu "hirurgiju bez krvi“, minimum postoperativnih komplikacija i intervenciju bez bola. Sve intervencije u Dental SPA centru se rade u lokalnoj anestezij i i potpuno su bezbolne.

DETALJI O OVOM TIPU USLUGA U DENTAL SPA CENTRU

cirkonijumske protetske zubne krunice savrsene boje i transparencije na gipsanom modelu zubaDental SPA centar je jedna od ordinacija sa najširom ponudom u oblasti protetike u regionu. Paleta se kreće od parcijalnih i totalnih proteza, preko vizil proteza, metalokeramičkih mostova, i savršenih cirkonijumskih i bezmetanih krunica i faseta sa prirodnom transparencijom kao kod prirodnih zuba.

Treba imati u vidu da gubitak jednog ili više zuba narušavanja oralno zdravlje, oblik lica, lepotu osmeha i kvaliteta uzimanja hrane. Kod osoba kojima nedostaje jedan ili više zuba protetska nadoknada stabilizuje zagrižaj i sprečava pomeranje susednih zuba u prazan prostor, čime bi se skratio vek trajanja susednih zuba. 

U Dental SPA centru vodi se racuna i o funkcionalnost i o estetici. Naša lekari će Vam pomoći da iz celokupne ponude odaberete ono što Vama najviše odgovara, shodno potrebi i mogucnostima.

DETALJI O OVOM TIPU USLUGA U DENTAL SPA CENTRU

nasmejana devojka sa lepim zubimaU Dental SPA centru vršimo izbeljivanje zuba na 3 načina: (1) laserski, (2) lampom za izbeljivanje zuba, (3) izrađujemo setove za kućno beljenje zuba. Ova tri načina razlikuju se u tehnici koja se primenjuje, po vremenu potrebnom za izbeljivanje zuba i po dugotrajnosti rezultata beljenja. Zbog ovoga i varira cena od tehnike do tehnike. Bez obzira na tehniku, za sve tehnike garantujemo za rezultate, a svakako ćete biti upoznati sa svim pojedinostima svake od tehnika. Izbor je na Vama. Dođite u Dental SPA centar na konsultacije i saznajte sve o beljenju, pre nego se odlučite za ono što Vama najviše odgovara.

Tehnika i materijali koji se NE primenjuju u Dental SPA centru su paste za beljenje koje se koriste u kozmetičkim salonima sa ovakvim vidom usluge, zbog toga što bi efekat takvog beljenja trajao veoma kratko (mada u kozmetičkim salonima ne bi ni smeli da pružaju ovakav vid usluge zbog osetljivosti cele regije i nestručnosti osoblja za prethodnu proveru stanja zuba i njihovu pripremu, kao i zbog nemogućnosti sanacije osetljivosti zuba nakon beljenja).

DETALJI O OVOM TIPU USLUGA U DENTAL SPA CENTRU

zubar u ruci drzi glavu stomatoloskog lasera koji svetli pri vrhuLaserska tehnologija je poslednjih dvadesetak godina znatno napredovala i laseri se danas primenjuju u skoro svim oblastima stomatologije. Ordinacija Dental Spa centar prati svetske trendove i u svoju parksu je uključila i primenu diodnog lasera najnovije generacije EPIC 10, američkog brenda Biolase, koji je zbog svojih karakteristika dobio brojne nagrade u svetu. Ovo je prvi dentalni laser u regionu!

Laser koristimo u hirurgiji, lečenju paradontopatije, sterilizaciji zubnih džepova, za beljenje zuba, inciziju frenuluma, cirkumciziju umnjaka, desenzibilizaciju ogoljenog vrata zuba, lečenje kanala korena, i dr. Više o svakoj od ovih intervencija možete naći na našem sajtu.

DETALJI O OVOM TIPU USLUGA U DENTAL SPA CENTRU

fiksna proteza za ispravljanje zuba postavljena na donju vilicu

O značaju pravilnog raspored zuba i estetici zuba na zdravi razvoj dece i tinejdžera suvišno je i govoriti. Ovde je potrebno napomenuti da je osnivač i vlasnik ordinacije Dental SPA centar, dr spec. Milica Milutinović-Ćirić, specijalista ortopedije vilica, koja uz specijalizaciju poseduje i mnogobrojne sertifikate renomiranih kuća iz oblasti ortodincije. Svi tekstovi o ortodonciji koje možete naći na na našem sajtu su autorski tekstovi dr Milice, napisani kao odgovori na većinu najčešćih pitanja koje pacijenti postavljaju o fiksnim i mobilnim protezama, ali i o toku terapije, ishodima, očekivanjima i sl. Naravno, dobrodošli ste u Dental SPA centar na besplatan pregled i konsultacije, gde možete dobiti sve potrebne informacije i savete o mogućnostima i toku lečenja.

DETALJI O OVOM TIPU USLUGA U DENTAL SPA CENTRU

paradontoza zuba istaknuta instrumentom zubara. Krvarenje desni oko zuba.Paradentoza je hronična infekcija koja zahvata zubno meso i kost koja podupire zube, što može dovesti do gubitka zuba. Paradentozu je potrebno sprečiti na vreme, kako bi se sprečio gubitak zuba. Na ovoj stranici možete se više informisati o pristupima koje primenjujemo u Dental SPA centru. Dental SPA centar je opremljen i specijalnim laserom za tretiranje ovog oboljenja. Laserskim tretmanom se krvarenje desni može spreciti.

Tehnike koje primenjujemo su (od manje ka više intenzivnim): terapija laserom, PRF, režanj operacija.

DETALJI O OVOM TIPU USLUGA U DENTAL SPA CENTRU

devojka sa lepim osmehom koja ima cirkonijum na prednjem zubuOd usluga iz kozmetske stomatologije izdvajamo: beljenje zuba, profesionalno čišćenje kamenca i peskarenje zuba, zubni nakit, lifting osmeha, i dr. Kako biste imali lep osmeh, najvažnije je imati zdrave zube. Samo redovnim profesionalnim čišcenjem se zubi mogu održati. Čišćenjem se uklanja kamenac i plak koji boji zube i daje im "mat" izgled. Zubi tokom godina prirodno potamne, zbog uzimanja hrane, pića i cigareta, zbog uzimanja antibiotika u trudnoći, starih amalgamskih plombi, kao i lošeg punjenja zuba. Tamni zubi nisu privlačni, a s njima osoba djeluje i starije. Profesionalnim izbjeljivanjem možete posvetliti zube za više nijansi i tako vratiti belinu i sjaj vašim zubima.

Naravno, na Vašim lepim zubima će lepo stajati i zubni nakit.

DETALJI O OVOM TIPU USLUGA U DENTAL SPA CENTRU

lekar ubrizgava hijaluron u usne pacijenta u cilju uvecavanje usana hijaluronskim fileromU stomatološkoj ordinaciji Dental SPA centar iz Niša možete dobiti tretman hijaluronom, uraditi mezo-terapiju, kao i niz drugih anti-aging usluga. Osoblje Dental SPA centra je sertifikovano od strane renomiranih kuća za pružanje ovakvih usluga.

 Pozovite i informišite se o detaljima.

Besplatni Viber pozivi

zubara mozete zvati besplatno preko uz viber

Gde smo

Platne kartice

placanje stomatoloskih usluga moguce je karticama koje su prikazane na ovoj slici - visa, mastercard, maestro

Dodatne mogućnosti plaćanja:
- platnom karticom
- čekovima građana
- putem administrativne zabrane