• 018 588 727
  • 064 15 22 668
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • pon. - pet. 09:00 do 20:00 (sub. po zakazivanju)

Stomatološke usluge

~ Saznajte više o stomatološkim uslugama koje nudimo ~

Konzervativa

Konzervativa

Za plombiranje i lečenja zuba koristimo uvozne materijale i lekove poslednje generacije, koji zadovoljavaju najstrože stomatološke zahteve. Izdvajamo: glas jonomere koji sprečavaju nastanak sekundarnog karijesa, mikrohibridne kompozite koji svojom prozirnošcu pružaju neverovatne estetske mogućnosti,  keramičke plombe od nanomaterijala, itd.

Prilikom lečenja kanala korena obavezno koristimo digitalni ultrazvučni apeks lokator, koji nam omogućava mikronsku preciznost u određivanju granica kanala korena. Takođe, obrada kanala se vrši specijalnim endomotorom, kojim se retko koja ordinacija može pohvaliti. Izbegavanjem "ručnog"čišćenja pri lečenju obezbeđujemo savršenu sterilnost kanala nakon lečenja, čime se postiže duži vek trajanja lečenih zuba.

Detalji o ovom tipu usluga
bezbolna popravka zuba laserom

NOVO!!!

POPRAVKA ZUBA LASEROM

Dental SPA centar od sada poseduje najsavremeniji laser za tvrda tkiva Waterlase iPlus.

Ovom laserom moguća je:
  1. Popravka zuba - od početka do kraja isključivo laserom, bezbolno i bez ikakvih vibracija (uopšte nema fizičkog kontakta sa zubom)
  2. Dečja stomatologija - bezbolno i bez trauma
  3. Pretprotetska priprema - obrada zuba da bi navlake za zube duže trajale
  4. Parodontopatija - nema potrebe za režanj operacijom, a rezultati su isti, čak i bolji
  5. Hirurške intervencije - laserski nož odmah kauterizuje ranu pa uopšte nema krvi
Saznaj više

HIRURGIJA

U Dental SPA centru diodni laser zauzima znacajno mesto u hirurškim intervencijama i procedurama. Laserom se mogu praviti rezovi na mekom tkivu i to bez krvi, jer laser snagom koju oslobadja izgori krvne sudove, tako da apsolutno nema krvarenja na mestu "reza". Efekat lasera na meka tkiva obezbedjuje manje invazivnu "hirurgiju bez krvi“, minimum postoperativnih komplikacija i intervenciju bez bola. Sve intervencije u Dental SPA centru se rade u lokalnoj anestezij i i potpuno su bezbolne.

Detalji o ovom tipu usluga
protetika

PROTETIKA

Dental SPA centar je jedna od ordinacija sa najširom ponudom u oblasti protetike u regionu. Paleta se kreće od parcijalnih i totalnih proteza, preko vizil proteza, metalokeramičkih mostova, i savršenih cirkonijumskih i bezmetanih krunica i faseta sa prirodnom transparencijom kao kod prirodnih zuba.

Treba imati u vidu da gubitak jednog ili više zuba narušavanja oralno zdravlje, oblik lica, lepotu osmeha i kvaliteta uzimanja hrane. Kod osoba kojima nedostaje jedan ili više zuba protetska nadoknada stabilizuje zagrižaj i sprečava pomeranje susednih zuba u prazan prostor, čime bi se skratio vek trajanja susednih zuba. 

U Dental SPA centru vodi se racuna i o funkcionalnost i o estetici. Naša lekari će Vam pomoći da iz celokupne ponude odaberete ono što Vama najviše odgovara, shodno potrebi i mogucnostima.

Detalji o ovom tipu usluga

Beljenje na tri načina

1) Laserom, 2) Lampom, 3) Kućno beljenje

Beljenje zuba

U Dental SPA centru vršimo izbeljivanje zuba na 3 načina: (1) laserski, (2) lampom za izbeljivanje zuba, (3) izrađujemo setove za kućno beljenje zuba. Ova tri načina razlikuju se u tehnici koja se primenjuje, po vremenu potrebnom za izbeljivanje zuba i po dugotrajnosti rezultata beljenja.Bez obzira na tehniku, za sve tehnike garantujemo za rezultate, a svakako ćete biti upoznati sa svim pojedinostima svake od tehnika. 

Tehnika i materijali koji se NE primenjuju u Dental SPA centru su paste za beljenje koje se koriste u kozmetičkim salonima sa ovakvim vidom usluge, zbog toga što bi efekat takvog beljenja trajao veoma kratko (mada u kozmetičkim salonima ne bi ni smeli da pružaju ovakav vid usluge zbog osetljivosti cele regije i nestručnosti osoblja za prethodnu proveru stanja zuba i njihovu pripremu, kao i zbog nemogućnosti sanacije osetljivosti zuba nakon beljenja).

Stomatološki laser za meka tkiva

Laserska tehnologija je poslednjih dvadesetak godina znatno napredovala i laseri se danas primenjuju u skoro svim oblastima stomatologije. Ordinacija Dental Spa centar prati svetske trendove i u svoju parksu je uključila i primenu diodnog lasera najnovije generacije EPIC 10, američkog brenda Biolase, koji je zbog svojih karakteristika dobio brojne nagrade u svetu. Ovo je prvi dentalni laser u regionu!

Laser koristimo u hirurgiji, lečenju paradontopatije, sterilizaciji zubnih džepova, za beljenje zuba, inciziju frenuluma, cirkumciziju umnjaka, desenzibilizaciju ogoljenog vrata zuba, lečenje kanala korena, i dr. Više o svakoj od ovih intervencija možete naći na našem sajtu.

Stomatoloski laser
Ortodoncija


Ortodoncija

O značaju pravilnog raspored zuba i estetici zuba na zdravi razvoj dece i tinejdžera suvišno je i govoriti. Ovde je potrebno napomenuti da je osnivač i vlasnik ordinacije Dental SPA centar, dr spec. Milica Milutinović-Ćirić, specijalista ortopedije vilica, koja uz specijalizaciju poseduje i mnogobrojne sertifikate renomiranih kuća iz oblasti ortodincije. Svi tekstovi o ortodonciji koje možete naći na na našem sajtu su autorski tekstovi dr Milice, napisani kao odgovori na većinu najčešćih pitanja koje pacijenti postavljaju o fiksnim i mobilnim protezama, ali i o toku terapije, ishodima, očekivanjima i sl. Naravno, dobrodošli ste u Dental SPA centar na besplatan pregled i konsultacije, gde možete dobiti sve potrebne informacije i savete o mogućnostima i toku lečenja.
Detalji o ovom tipu usluga
Paradontopatija


Paradontopatija

Paradentoza je hronična infekcija koja zahvata zubno meso i kost koja podupire zube, što može dovesti do gubitka zuba. Paradentozu je potrebno sprečiti na vreme, kako bi se sprečio gubitak zuba. Na ovoj stranici možete se više informisati o pristupima koje primenjujemo u Dental SPA centru. Dental SPA centar je opremljen i specijalnim laserom za tretiranje ovog oboljenja. Laserskim tretmanom se krvarenje desni može spreciti.

Tehnike koje primenjujemo su (od manje ka više intenzivnim): terapija laserom, PRF, režanj operacija.

Learn More
Kozmetska stomatologija

Kozmetska stomatologija

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer adipiscing erat eget risus sollicitudin pellentesque et non erat. Maecenas nibh dolor, malesuada et bibendum a, sagittis accumsan ipsum. Pellentesque ultrices ultrices sapien, nec tincidunt nunc posuere ut. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam scelerisque tristique dolor vitae tincidunt. Aenean quis massa uada mi elementum elementum. Nec sapien convallis vulputate rhoncus vel dui.

Ako niste pronašli ono što tražite, možete probati našu pretragu

Potrebne su Vam detaljnije instrukcije kako da dođete do nas i naši brojevi telefona?

Naša lokacija: bul. Nikole Tesle 57, Niš (iza Elektronskg fakulteta)

Par fotografija koje Vam mogu pomoći da nas lakše nađete

Od mosta kod auto-pijace (poligona) do nas