Kozmetska stomatologija

~ Od usluga iz kozmetske stomatologije izdvajamo: beljenje zuba, profesionalno čišćenje kamenca i peskarenje zuba, zubni nakit, lifting osmeha, i dr. ~

devojka sa lepim osmehom koja ima cirkonijum na prednjem zubuOd usluga iz kozmetske stomatologije izdvajamo: beljenje zuba, profesionalno ciscenje kamenca i peskarenje zuba, zubni nakit, lifting osmeha, i dr. Kako biste imali lep osmeh, najvažnije je imati zdrave zube. Samo redovnim profesionalnim čišcenjem se zubi mogu održati. Čišćenjem se uklanja kamenac i plak koji boji zube i daje im "mat" izgled. Zubi tokom godina prirodno potamne, zbog uzimanja hrane, pića i cigareta, zbog uzimanja antibiotika u trudnoći, starih amalgamskih plombi, kao i lošeg punjenja zuba. Tamni zubi nisu privlačni, a s njima osoba djeluje i starije. Profesionalnim izbjeljivanjem možete posvetliti zube za više nijansi i tako vratiti belinu i sjaj vašim zubima.

Naravno, na Vašim lepim zubima će lepo stajati i zubni nakit.

Kozmetska stomatologija

Kozmetska stomatologija je posledica formiranih visokih kriterijuma u oceni lepote osmeha, pa i lica u celosti. U kozmetsku stomatologiju spadaju intervencije postavljanja plombi čiji oblik i boja savšeno odgovaraju osnovi zuba, estetska protetika, beljenje zuba, postavljanje zubnog nakita, kao i sve drugo što doprinosi savršenom izgledu.


  • Ordinacijsko beljenje zuba

Ordinacijsko beljenje vrši se specijalnom LED lampom uz prethodno čišćenje i pripremu zuba i okolnih tkiva. Na desnima uz zube nanosi se zaštitno sredstvo za desni. Preparat za beljenje se nanosi na zube i osvetljava lampom na pola sata. Potrebne su dve do tri posete za savršenu belinu. U cenu beljenja uključene su sve posete i postupci, od početka do kraja.


Pročitajte još i ...

Još na sajtu...