• 018 588 727
  • 064 15 22 668
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • pon. - pet. 09:00 do 20:00 (sub. po zakazivanju)

Kozmetska stomatologija

~ Od usluga iz kozmetske stomatologije izdvajamo: beljenje zuba, profesionalno čišćenje kamenca i peskarenje zuba, zubni nakit, lifting osmeha, i dr. ~

devojka sa lepim osmehom koja ima cirkonijum na prednjem zubuOd usluga iz kozmetske stomatologije izdvajamo: beljenje zuba, profesionalno ciscenje kamenca i peskarenje zuba, zubni nakit, lifting osmeha, i dr. Kako biste imali lep osmeh, najvažnije je imati zdrave zube. Samo redovnim profesionalnim čišcenjem se zubi mogu održati. Čišćenjem se uklanja kamenac i plak koji boji zube i daje im "mat" izgled. Zubi tokom godina prirodno potamne, zbog uzimanja hrane, pića i cigareta, zbog uzimanja antibiotika u trudnoći, starih amalgamskih plombi, kao i lošeg punjenja zuba. Tamni zubi nisu privlačni, a s njima osoba djeluje i starije. Profesionalnim izbjeljivanjem možete posvetliti zube za više nijansi i tako vratiti belinu i sjaj vašim zubima.

Naravno, na Vašim lepim zubima će lepo stajati i zubni nakit.

estetska stomatologija

Estetska stomatologija je posledica formiranih visokih kriterijuma u oceni lepote. Estetska stomatologija uključuje estetske plombe za zube čiji oblik i boja savšeno odgovaraju osnovi zuba, ali se isto tako u estetsku stomatologiju ubrajaju i estetska protetika, beljenje zuba, postavljanje zubnog nakita, kao i sve drugo što doprinosi savršenom izgledu.

  • Beljenje zuba

Beljenje zuba moguće je uraditi LED lampom ili LASEROM u ordinaciji, ili izraditi set za kućno beljenje zuba. Zube stomatolog prethodno čisti i priprema okolnih tkiva. Beljenje zuba traje od 30 do 60 minuta po seansi. Efekti beljenja su vidljivi 6 do 12 meseci, a u nekim slučajevima i do 2-3 godine. 

kamenac na zubima

Kamenac na zubima je jedan od glavnih uzroka parodontopatije. Dobra je podloga za razvoj bakterija, što je dobro utaban put za gubitak zuba. Čišćenje kamenca je preventiva koju treba praktikovati s vremena na vreme.

cirkon na zubu

Cirkon na zubu je lep detalj koji se može postaviti na prednju površinu zuba gornje vilice. Mogućnosti što se tiče materijala su različite: od običnog cirkona, do dijamanta! 

Pročitajte još i ...

  • Beljenje zuba

Beljenje zuba moguće je uraditi LED lampom ili LASEROM u ordinaciji, ili izraditi set za kućno beljenje zuba. Zube stomatolog prethodno čisti i priprema okolnih

Još na sajtu...