• 018 588 727
  • 064 15 22 668
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • pon. - pet. 09:00 do 20:00 (sub. po zakazivanju)

Prijatelji ordinacije

ja imam talenat scenaVeliki broj zadovoljnih pacijenata je to šta nas izdvaja. Možemo se pohvaliti činjenicom da našu ordinaciju posećuju svi, od univerzitetskih profesora, do estradnih zvezda. Posebno dragi pacijenti su nam studenti, za koje imamo niz pogodnosti i olakšica u vidu popusta.

Trudimo se da budemo aktivni na svakom planu u regionu. U ovoj sekciji možete naći snimke gostovanja na lokalnim televizijama i radio stanicama, gostovanja u specijalnim emisijama po pozivu, poput "zanimanje nedelje", kao i estradne uspehe nekih od naših pacijenata, koje ovde objavljujemo uz njihovu saglasnost i dozvolu.

U toku gostovanja u emisiji "Zanimanje nedelje" na SuperRadiju, dr spec. Milica Milutinović-Ćirić predstavlja je zanimanje stomatologa i odgovorila na mnogobrojna pitanja voditelja o profesiji stomatologa. Kroz ovu emisiju možete bliže upoznati vlasnika Dental SPA centra, dr Milicu Milutinović-Ćirić, kao i specificnosti profesije kojom se bavi.

Kliknije na "play" na slici iznad da biste slušali snimak emisije superradio - "Zanimanje nedelje".

 Jutarnji program televizije TV 5 Niš podrzao je promociju Dental SPA centra još pre dve decenije! Pogledajte arhivski snimak (iz pretprošle decenije).