ja imam talenat scenaVeliki broj zadovoljnih pacijenata je to šta nas izdvaja. Možemo se pohvaliti činjenicom da našu ordinaciju posećuju svi, od univerzitetskih profesora, do estradnih zvezda. Posebno dragi pacijenti su nam studenti, za koje imamo niz pogodnosti i olakšica u vidu popusta.

Trudimo se da budemo aktivni na svakom planu u regionu. U ovoj sekciji možete naći snimke gostovanja na lokalnim televizijama i radio stanicama, gostovanja u specijalnim emisijama po pozivu, poput "zanimanje nedelje", kao i estradne uspehe nekih od naših pacijenata, koje ovde objavljujemo uz njihovu saglasnost i dozvolu.

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Marko Milanović, apsolvent prava iz Niša, gotovo celog života se bavio muzikom. Marko se žiriju u emisiji „Ja imam talenat” predstavio arijom iz opere „Toska”, a njegovo emotivno izvođene podiglo je na noge kako oduševljenu publiku, tako i žiri koji ga je pozdravio stojećim ovacijama.

(izbor Blic ...  detaljnije)

Popravke i beljenje zuba Marko je poverio Dental SPA centru. 

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active

U toku gostovanja u emisiji "Zanimanje nedelje" na Radiju 5, dr Milica Milutinović-Ćirić predstavlja je zanimanje stomatologa i odgovorila na mnogobrojna pitanja voditelja o profesiji stomatologa. Kroz ovu emisiju možete bliže upoznati vlasnika Dental SPA centra, dr Milicu Milutinović-Ćirić, kao i specificnosti profesije kojom se bavi.

Kliknite na "play" ispod da biste pustili emisiju.

Besplatni Viber pozivi

zubara mozete zvati besplatno preko uz viber

Gde smo

Platne kartice

placanje stomatoloskih usluga moguce je karticama koje su prikazane na ovoj slici - visa, mastercard, maestro

Dodatne mogućnosti plaćanja:
- platnom karticom
- čekovima građana
- putem administrativne zabrane