Kozmetska stomatologija

~ Od usluga iz kozmetske stomatologije izdvajamo: beljenje zuba, profesionalno čišćenje kamenca i peskarenje zuba, zubni nakit, lifting osmeha, i dr. ~

Vratite boju pojedinačnih potamnelih zuba

Vratite boju pojedinačnih potamnelih zuba

Da li želite da znate da li je moguće vratiti boju samo jednog potamnelog zuba? Ovaj tekst se odnosi na izbeljivanje pojedinačnih zuba koji su u jednom trenutku "umrtvljeni" vađenjem živca, pa su vremenom promenili boju i potamneli.

slika zuba u zagrižaju gde se vidi da je jedan zub avitalan i potamneoTamnija boja avitalnih zuba može predstavljati veliki estetski problem. Avitalni zubi slabo ili loše reaguju na klasične metode beljenja zuba, pa se zbog toga podvrgavaju specijalnim metodama beljenja. Ako imate ovakav zub i ukoliko ne želite da zub brusite i stavljate mu krunicu, u Dental SPA centru možemo izbeliti ovakve zube specijalnim preparatima. U velikoj većini slučajeva metoda je uspešna.

Nakon postizanja željene boje zuba, menja se stara plomba na zubu da bi bila u skladu sa novom bojom zuba. Procedura je apsolutno bezbolna i nema nikakvih kontraidikacija.

Sve informacije vezane za izbeljivanje viatlnih i avitalnih zuba možete dobiti putem telefona 018/ 588 - 727 ili 064/ 15 22 668.

primer izbeljivanja zuba


Pročitajte još i ...

Još na sajtu...