paradontoza zuba istaknuta instrumentom zubara. Krvarenje desni oko zuba.Paradentoza je hronična infekcija koja zahvata zubno meso i kost koja podupire zube, što može dovesti do gubitka zuba. Paradentozu je potrebno sprečiti na vreme, kako bi se sprečio gubitak zuba. Na ovoj stranici možete se više informisati o pristupima koje primenjujemo u Dental SPA centru. Dental SPA centar je opremljen i specijalnim laserom za tretiranje ovog oboljenja. Laserskim tretmanom se krvarenje desni može spreciti.

Tehnike koje primenjujemo su (od manje ka više intenzivnim): terapija laserom, PRF, režanj operacija.

DETALJI O OVOM TIPU USLUGA U DENTAL SPA CENTRU

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active

Paradentoza je hronična infekcija koja zahvata zubno meso i kost koja podupire zube, što može dovesti do gubitka zuba. Paradentozu je potrebno sprečiti. Na ovoj stranici možete se više informisati o pristupima koje primenjujemo u Dental SPA centru. Dental SPA centar je opremljen i specijalnim laserom za tretiranje ovog oboljenja. Laserskim tretmanom se krvarenje desni može sprečiti.

PROČITAJ CEO TEKST: Paradontopatija

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active

donji zubi kod kojih su prilicno povucene desniPovlačenje desni predstavlja pomeranje nivoa ivice gingive tj. ivice desni u pravcu vrha korena zuba. Može biti generalizovano, da zahvata sve prisutne zube ili se pak manifestuje samo na pojedinim zubima. Ukoliko imate probleme sa paradontopatijom i krvarenjem desni možete se informisati na ovoj stranici, a takođe Vam savetujemo i da dođete u Dental SPA centar na konsultacije sa lekarom.

PROČITAJ CEO TEKST: Recesija gingive

Besplatni Viber pozivi

zubara mozete zvati besplatno preko uz viber

Platne kartice

placanje stomatoloskih usluga moguce je karticama koje su prikazane na ovoj slici - visa, mastercard, maestro

Dodatne mogućnosti plaćanja:
- platnom karticom
- čekovima građana
- putem administrativne zabrane