nasmejana devojka sa lepim zubimaU Dental SPA centru vršimo izbeljivanje zuba na 3 načina: (1) laserski, (2) lampom za izbeljivanje zuba, (3) izrađujemo setove za kućno beljenje zuba. Ova tri načina razlikuju se u tehnici koja se primenjuje, po vremenu potrebnom za izbeljivanje zuba i po dugotrajnosti rezultata beljenja. Zbog ovoga i varira cena od tehnike do tehnike. Bez obzira na tehniku, za sve tehnike garantujemo za rezultate, a svakako ćete biti upoznati sa svim pojedinostima svake od tehnika. Izbor je na Vama. Dođite u Dental SPA centar na konsultacije i saznajte sve o beljenju, pre nego se odlučite za ono što Vama najviše odgovara.

Tehnika i materijali koji se NE primenjuju u Dental SPA centru su paste za beljenje koje se koriste u kozmetičkim salonima sa ovakvim vidom usluge, zbog toga što bi efekat takvog beljenja trajao veoma kratko (mada u kozmetičkim salonima ne bi ni smeli da pružaju ovakav vid usluge zbog osetljivosti cele regije i nestručnosti osoblja za prethodnu proveru stanja zuba i njihovu pripremu, kao i zbog nemogućnosti sanacije osetljivosti zuba nakon beljenja).

DETALJI O OVOM TIPU USLUGA U DENTAL SPA CENTRU

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active

pacijent na stolici sa lampom za beljenje zuba koja osvetljava zubeOrdinacijsko beljenje vrši se specijalnom LED lampom uz prethodno čišćenje i pripremu zuba i okolnih tkiva. Na desnima uz zube nanosi se zaštitno sredstvo za desni. Preparat za beljenje se nanosi na zube i osvetljava lampom na pola sata. Potrebne su dve do tri posete za savršenu belinu. U cenu beljenja uključene su sve posete i postupci, od početka do kraja.

PROČITAJ CEO TEKST: Ordinacijsko beljenje zuba

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active

stomatoloski laser sa nastavkom za izbeljivanje zubaU stomatološkoj ordinaciji Dental SPA centar, od sada po prvi put u Nišu svoje zube možete izbeliti i uz pomoć lasera. Imamo veliko iskustvo sa beljenjem. Već dugo primenjujemo tehniku beljenja zuba lampom, i pravimo setove za kućno izbeljivanje zuba, ali je beljenje laserom inovativna tehnika beljenja sa kojom se rezultati postuzu mnogo brže.

PROČITAJ CEO TEKST: Beljenje zuba laserom

Besplatni Viber pozivi

zubara mozete zvati besplatno preko uz viber

Platne kartice

placanje stomatoloskih usluga moguce je karticama koje su prikazane na ovoj slici - visa, mastercard, maestro

Dodatne mogućnosti plaćanja:
- platnom karticom
- čekovima građana
- putem administrativne zabrane