fiksna proteza za ispravljanje zuba postavljena na donju vilicuOrtodoncija, odnosno ortopedija vilica je stomatološka grana koja se bavi dijagnostikom i lečenjem nepravilnosti položaja zuba, odnosa vilica i asimetrija lica. Cilj ortodontske terapije je da se postigne pravilan i estetski dobar raspored zuba i izgled zagrižaja, koji će omogućiti pravilnu funkciju žvakanja i pravilnu preraspodelu sila u zubnim nizovima tako da dobijemo jednako opterećenje svih zuba. Pravilan položaj zuba obezbeđuje lakše održavanje higijene, a samim tim i prevenciju nastanka karijesa i parodontalnih oboljenja, kao i prevenciju nastanka oboljenja viličnog zgloba.

O uticaju pravilnog raspored zuba i estetici zuba na zdravi razvoj dece i tinejdžera suvišno je i govoriti. Dođite u Dental SPA centar na pregled i konsultacije, i dobićete sve potrebne informacije o mogućnostima i toku lečenja.

DETALJI O OVOM TIPU USLUGA U DENTAL SPA CENTRU

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active

devojka koja ima fiksnu protezu na zubima. Fiksna proteza za ispravljanje zuba je namestena na gornjoj viliciOrtodoncija, odnosno ortopedija vilica je stomatološka grana koja se bavi dijagnostikom i lečenjem nepravilnosti položaja zuba, odnosa vilica i asimetrija lica. Cilj ortodontske terapije je da se postigne pravilan i estetski dobar izgled zagrižaja, koji će omogućiti pravilnu funkciju žvakanja i pravilnu preraspodelu sila u zubnim nizovima, tako da dobijemo jednako opterećenje svih zuba.

PROČITAJ CEO TEKST: Ortodoncija

Besplatni Viber pozivi

zubara mozete zvati besplatno preko uz viber

Platne kartice

placanje stomatoloskih usluga moguce je karticama koje su prikazane na ovoj slici - visa, mastercard, maestro

Dodatne mogućnosti plaćanja:
- platnom karticom
- čekovima građana
- putem administrativne zabrane