fiksna proteza za ispravljanje zuba postavljena na donju vilicu

O značaju pravilnog raspored zuba i estetici zuba na zdravi razvoj dece i tinejdžera suvišno je i govoriti. Ovde je potrebno napomenuti da je osnivač i vlasnik ordinacije Dental SPA centar, dr spec. Milica Milutinović-Ćirić, specijalista ortopedije vilica, koja uz specijalizaciju poseduje i mnogobrojne sertifikate renomiranih kuća iz oblasti ortodincije. Svi tekstovi o ortodonciji koje možete naći na na našem sajtu su autorski tekstovi dr Milice, napisani kao odgovori na većinu najčešćih pitanja koje pacijenti postavljaju o fiksnim i mobilnim protezama, ali i o toku terapije, ishodima, očekivanjima i sl. Naravno, dobrodošli ste u Dental SPA centar na besplatan pregled i konsultacije, gde možete dobiti sve potrebne informacije i savete o mogućnostima i toku lečenja.

DETALJI O OVOM TIPU USLUGA U DENTAL SPA CENTRU

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active

devojka koja ima fiksnu protezu na zubima. Fiksna proteza za ispravljanje zuba je namestena na gornjoj viliciOrtodoncija, odnosno ortopedija vilica je stomatološka grana koja se bavi dijagnostikom i lečenjem nepravilnosti položaja zuba, odnosa vilica i asimetrija lica. Cilj ortodontske terapije je da se postigne pravilan i estetski dobar izgled zagrižaja, koji će omogućiti pravilnu funkciju žvakanja i pravilnu preraspodelu sila u zubnim nizovima, tako da dobijemo jednako opterećenje svih zuba.

PROČITAJ CEO TEKST: Ortodoncija

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active

damon clearDAMON je specijalna fiksna proteza sa kojom je terapija brža, lakša i u velikom broju slučajeva se izbegavaju vađenja zuba. Ovaj sistem koristi specijalno programirane bravice i posebno dizajnirane lukove, koji nisu isti kao konvencionalni samoligirajući sistemi "običnih" fiksnih proteza.

PROČITAJ CEO TEKST: DAMON sistem

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active

telerendgenOrtodoncija predstavlja granu stomatologije koja se bavi ispravljanjem nepravilnog položaja zuba i nepravilnog položaja vilica i zagrižaja kod dece i odraslih. Ortodontsku terapiju može raditi isključivo lekar specijalista ortopedije vilica - ortodont. Ako želite pravilnu i uspešnu terapiju, ona mora biti pažljivo isplanirana i pravilno vođena od strane stomatologa specijaliste ortodoncije.

PROČITAJ CEO TEKST: Šta očekivati od ortodontske terapije i ko može da radi ortodontski tretman?