lekar ubrizgava hijaluron u usne pacijenta u cilju uvecavanje usana hijaluronskim fileromU stomatološkoj ordinaciji Dental SPA centar iz Niša možete dobiti tretman hijaluronom, uraditi mezo-terapiju, kao i niz drugih anti-aging usluga. Osoblje Dental SPA centra je sertifikovano od strane renomiranih kuća za pružanje ovakvih usluga.

 Pozovite i informišite se o detaljima.

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active

slika donje polovine zenskog lica koje drzi stomatolog jednom rukom za oba obraza da ne pomera glavu, dok drugom rukom ubrizgava hijaluronski filer u gornju usnuOdvajkada su ideal ženske lepote činile pune senzualne usne. Iako se ideal i trend ženske figure tokom vremena menjao, usne su bile i ostale predmet želja – muških i ženskih. Usne i strukture oko njih igraju važnu ulogu u izgledu lica. Apsolutno bezbolan tretman pod anestezijom u Dental SPA studiju najkvalitetnijim preparatima garantuje onakav izgled kakav želite.

PROČITAJ CEO TEKST: Povećanje usana hijaluronom

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

zensko lice zapljusnuto vodomMezoterapija je metoda kojom se vitamini, minerali, antioksidansi i ostale aktivne supstance ubrizgavaju direktno u treći sloj kože u kome se nalaze sitni krvni sudovi, mezoderm. Ovim tretmanom se osvežava i podmlađuje, hidrira i zateže koža lica, vrata i deholtea. Ovom metodom doktor, kroz veliki broj malih uboda, ubrizgava male količine razređene aktivne supstance u kožu, čime vrši hidriranje i podmađivanje izgleda kože.

PROČITAJ CEO TEKST: Pdmlađivanje mezoterapijom

Besplatni Viber pozivi

zubara mozete zvati besplatno preko uz viber

Platne kartice

placanje stomatoloskih usluga moguce je karticama koje su prikazane na ovoj slici - visa, mastercard, maestro

Dodatne mogućnosti plaćanja:
- platnom karticom
- čekovima građana
- putem administrativne zabrane