cirkonijumske protetske zubne krunice savrsene boje i transparencije na gipsanom modelu zubaDental SPA centar je jedna od ordinacija sa najširom ponudom u oblasti protetike u regionu. Paleta se kreće od parcijalnih i totalnih proteza, preko vizil proteza, metalokeramičkih mostova, i savršenih cirkonijumskih i bezmetanih krunica i faseta sa prirodnom transparencijom kao kod prirodnih zuba.

Treba imati u vidu da gubitak jednog ili više zuba narušavanja oralno zdravlje, oblik lica, lepotu osmeha i kvaliteta uzimanja hrane. Kod osoba kojima nedostaje jedan ili više zuba protetska nadoknada stabilizuje zagrižaj i sprečava pomeranje susednih zuba u prazan prostor, čime bi se skratio vek trajanja susednih zuba. 

U Dental SPA centru vodi se racuna i o funkcionalnost i o estetici. Naša lekari će Vam pomoći da iz celokupne ponude odaberete ono što Vama najviše odgovara, shodno potrebi i mogucnostima.

DETALJI O OVOM TIPU USLUGA U DENTAL SPA CENTRU

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active

slika tri inlej plombe na tri susedna zuba. Plombe su postavljene na gipsnom modelu zubaKarijes na zubima pravi manja ili veća ostečenja, koja je potrebno ispuniti na što bolji način. Kada se sa zuba otkloni karijes, na tom mestu se javlja prostor odnosno kavitet koji mora da se popuni. U slučaju velikih kaviteta obična plomba helio ili amalgamska plomba nije trajno rešenje, i može se desiti da "plomba ispada" zbog veličine kaviteta.

PROČITAJ CEO TEKST: Zubni inlej

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active

izgled zubne fasetePorcelanske fasete su protetski rad pomoću koga je moguće nadoknaditi deo zuba, prekriti i zaštititi površinu zuba, a na taj načn i ispraviti (neznatno) krivo postavljene zube. Porcelanske fasete su tanke ljuspice od porcelana koje oblažu prednju stranu zuba i poboljšavaju izgled zuba.

PROČITAJ CEO TEKST: Keramičke fasete

Besplatni Viber pozivi

zubara mozete zvati besplatno preko uz viber

Platne kartice

placanje stomatoloskih usluga moguce je karticama koje su prikazane na ovoj slici - visa, mastercard, maestro

Dodatne mogućnosti plaćanja:
- platnom karticom
- čekovima građana
- putem administrativne zabrane