User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

fotogrfija zene sa lepim osmehom i lepim belim zubima, sem jednog umrtvljenog koji je potamneoAvitalni zubi tzv. "mrtvi zubi", su oni kojima je izvadjen živac iz kanala korena. To su oni zubi koji su lečeni, ili je na njima rađena operacija. Vremenom takvi zubi menjaju boju i postaju primetno tamniji od okolnih "živih" zuba. Potamnelom zubu možemo vratiti boju!

fotografija zuba u zagrizaju na kojoj se moze uociti jedan potamneo mrtav zubTamnija boja avitalnih zuba može predstavljati veliki estetski problem. Avitalni zubi slabo ili loše reaguju na klasične metode beljenja zuba, pa se zbog toga podvrgavaju specijalnim metodama beljenja. Ako imate ovakav zub i ukoliko ne želite da zub brusite i stavljate mu krunicu, u Dental SPA centru možemo izbeliti ovakve zube specijalnim preparatima. U velikoj većini slučajeva metoda je uspešna.

Nakon postizanja željene boje zuba, menja se plomba da bi bila u skladu sa novom bojom zuba. Procedura je apsolutno bezbolna i nema nikakvih kontraidikacija.

Sve informacije vezane za izbeljivanje viatlnih i avitalnih zuba možete dobiti putem telefona 018/ 588 - 727 ili 064/ 15 22 668.

razlika u boji mrtvog zuba i ostalih zuba na dve uporedne slike


Besplatni Viber pozivi

zubara mozete zvati besplatno preko uz viber

Platne kartice

placanje stomatoloskih usluga moguce je karticama koje su prikazane na ovoj slici - visa, mastercard, maestro

Dodatne mogućnosti plaćanja:
- platnom karticom
- čekovima građana
- putem administrativne zabrane