User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

slika donje polovine zenskog lica koje drzi stomatolog jednom rukom za oba obraza da ne pomera glavu, dok drugom rukom ubrizgava hijaluronski filer u gornju usnuOdvajkada su ideal ženske lepote činile pune senzualne usne. Iako se ideal i trend ženske figure tokom vremena menjao, usne su bile i ostale predmet želja – muških i ženskih. Usne i strukture oko njih igraju važnu ulogu u izgledu lica. Apsolutno bezbolan tretman pod anestezijom u Dental SPA studiju najkvalitetnijim preparatima garantuje onakav izgled kakav želite.

Kod nas možete naći veliki broj filera različitih proizvođača. Cena 1ml filera zavisi od vrste filera koja se koristi i u rasponu je od 150 do 250E. Tačne cene svih filera koji su u ponudi možete naći u cenovniku. U ponudi imamo sledeće brendove filera: Dermyal, Revanesse, Redexis, Restylane, Teosyal i Princess. Svaki od ovih brendova ima filere različite gustine, a od gustine zavisi i trajnost filera. Trajnost im je do godinu dana, dok se upotrebom Redexis filera za popunjavanje dubokih bora i oblikovanja kontura lica postiže trajnost i do dve godine.

Stomatološka ordinacija Dental SPA centar prati svetske trendove na polju estetske medicine. Pored stadardnih stomatoloških usluga, u Dental SPA centru moguće je u potpunosti remodelirati crte lica najkvalitetnijim preparatima hijaluronske kiseline. Hijaluronska kiselina, koju u ordinaciji koristimo, je potpuno prirodni preparat neživotinjskog porekla, proizvedena NASHA (Non Animal Stabilised Hyaluronic Acid) tehnologijom.  

Pogledajte snimak jednog tretmana urađenog kod nas. Na početku se, naravno, daje anestezija.

princip po kome deluje hijaluronski filer kada se ubrizga pod kozu. Slika prikazuje dva popresna preseka crteza koze, jedan naboran, a drugi sa hijaluronom koji je sakupio okolnu tecnost i ispravio kozuHijaluronska kiselina je prirodna supstanca koja se nalazi u vezivnomlekar ubrizgava hijaluronski filer pacijentu tkivu ljudske kože, a cini kožu elastičnom i čvrstom. Ima slične efekte kao kolagen, ali efekti ubacivanja hijaluronske kisleine traju znatno duže, a reakcije na supstanciju su retke.  

Kada se ubrizga u potkožno tkivo vezuje za sebe vodu, pa na taj način dovodi do povećanja volumena.  

Tretman hijaluronskom kiselinom je sigurna procedura, jer je ona i inače prirodan sastojak kože. Hijaluronska kiselina nije napravljena od životinjskog ili humanog materijala, pa nema rizika od infekcije, a rizik od prolazne alergijske reakcije je veoma nizak, tj. one se javljaju veoma retko. 

U svrhu poboljšanja izgleda moguće je  

  • povećanje volumena usana,
  • popunjavanje bora lica,
  • popunjavnaje bora vrata,
  • popunjavanje bora ruku,
  • podizanje jagodica.

lepa zenska nakarminisana usta sa lepim oblikom dobijenim ubriygavanjem hijaluronaRezultati aplikacije Restilana su odmah vidljivi, i traju do godinu dana. On daje volumen i punoću koži, oblikuje bore i brazde, a usnama daje mek i prirodan izgled.  

tri crteza faza principa delovanja hijalurona 

Tehnika aplikacije preparata je injekciona, a svi tretmani se rade u lokalnoj anesteziji. Uz pomoć male igle i injekcije, hijaluronska kiselina se ubacuje u kožu u cilju izravnjavanja bora lica, pre svega:  

  • bora oko usana,
  • opuštenih uglova usana,
  • za popunjavanje ožiljaka.

Sama procedura nije prijatna, zbog čega se primenjuje lokalna anestezija kojom se bol prilikom intervencije eliminiše, a procedura se lakše podnosi.  

Lekar ubrizgava hijaluron pacijentkinji u celo

stomatolog daje stomatolosku anesteziju pacijentu kako bi ubrizgavanje hijalurona bilo bezbolno 

Mogući neželjeni efekti pri upotrebi Restilana su da se u prva 24 časa na mestu injekcije može pojaviti blagi otok. Kod nekih pacijenata može se javiti modrica koja već posle nekoliko dana prolazi. Veoma retko, na mestu injekcije može se stvoriti otvrdnuće i crvenilo kao posledica alergijske reakcije na hijaluronsku kiselinu, ali se ova reakcija može tretirati i prolazne je prirode, tj. povlači se i ne remeti izgled lica.  

Stomatološka ordinacija Dental SPA centar je sertifikovana za primenu hijalurona u estetskim tretmanima. Sertifikaciju za primenu restilana u ordinaciji Dental SPA centar u Nišu izvršili su specijalisti iz oblasti aniage medicine dr Jasmina Laloševic i dr Alicia Milotich:

Kao što se iz datuma na sertifikatima može zaključiti, sa ovim topom tretmana smo krenuli među prvima, a veliki broj zadovoljnih klijenata potvrđuje naše iskustvo.

 zena sa lepim ustima na reklami za restylane

 poredjane kutije od restylane filera


Besplatni Viber pozivi

zubara mozete zvati besplatno preko uz viber

Platne kartice

placanje stomatoloskih usluga moguce je karticama koje su prikazane na ovoj slici - visa, mastercard, maestro

Dodatne mogućnosti plaćanja:
- platnom karticom
- čekovima građana
- putem administrativne zabrane