Dental SPA centar Niš

zubar drzi provifni zub u svojim rukamaPoštovani,

Želeli bismo da Vas pozdravimo i poželimo dobrodošlicu u stomatološku ordinaciju ’’Dental SPA Centar’’. 

U današnje vreme je veoma teško izabrati odgovarajućeg stomatologa i ordinaciju gde ćete u potpunosti biti zadovoljni pruženim uslugama. Bilo bi nam drago da Vam pomognemo u izboru u skladu sa Vašim očekivanjima. Dental SPA Centar je ordinacija koja je nastala kao rezultat višegodišnjeg istraživanja potreba pacijenata, kako u pogledu portfolija i kvaliteta pruženih usluga, tako i u pogledu celokupne atmosfere u ordinaciji. Ovo je stomatološka ordinacija koja nudi obiman i multidisciplinaran dijapazon stomatoloških usluga. Naš prioritet je Vaša udobnost. Vaše potrebe će uvek biti uzete u razmatranje, a Vaš izbor će biti ispoštovan.

Nalazimo se u naselju Stevan Sinđelić, iza Elektronskog fakulteta, u ekskluzivnom prostoru u mirnom delu grada sa puno besplatnih parking mesta. Dobra i kvalitetna usluga, veliki broj različitih usluga, pristupačne cene i dobra lokacija, kao i veliki broj zadovoljnih pacijenata je ono po čemu smo dobili reputaciju koju imamo u regionu.

Na ovom sajtu možete saznati više o nama. Interaktivan dizajn našeg sajta, pored informacija, pruža Vam i mogućnost postavljanja pitanja na bilo koju od tema vezanih za stomatologiju i stomatološki antiaging. Naravno, uvek ste dobrodošli u ordinaciju na konsultacije i pregled.

Dobro došli!

fotografija ulaza u stomatolosku odrinacijuStomatološka ordinacija Dental SPA centar Niš je stomatološka ustanova koja postoji i radi već dugi niz godina. Od osnivanja pa do danas Dental SPA centar se od male stomatološke ordinacije razvio u centar u pravom smislu te reči sa 3 stalno zapošljena stomatologa, nekoliko specijalista po ugovoru, zubnim tehničarima, i većim brojem ljudi koji su tu za medicinsku i nemedicinsku podršku u radu centra. Oduvek smo bili tu za Vas i trudili se da saslušamo i razumemo Vaše potrebe. Verujem da smo u ovoj misiji uspeli, i da je upravo to razlog za Vaše veliko poverenje. Hvala Vam na tome! Mi ćemo se i dalje truditi da za Vas od napravimo prijatan ambijent, saslušamo Vas i odgovorimo na sve Vaše zahteve.

Još jednom, hvala Vam na ukazanom poverenju!

Tim Dental SPA centra,
dr Milica Milutinović-Ćirić, dr Jelena Marjanović, dr Aleksandra Zdravković

zubar sa svojim pacijentom na stomatoloskoj stoliciU ovoj sekciji sajta možete naći fotografije lokacije na kojoj se nalazimo i ambijenta u kom radimo.

ja imam talenat scenaVeliki broj zadovoljnih pacijenata je to šta nas izdvaja. Možemo se pohvaliti činjenicom da našu ordinaciju posećuju svi, od univerzitetskih profesora, do estradnih zvezda. Posebno dragi pacijenti su nam studenti, za koje imamo niz pogodnosti i olakšica u vidu popusta.

Trudimo se da budemo aktivni na svakom planu u regionu. U ovoj sekciji možete naći snimke gostovanja na lokalnim televizijama i radio stanicama, gostovanja u specijalnim emisijama po pozivu, poput "zanimanje nedelje", kao i estradne uspehe nekih od naših pacijenata, koje ovde objavljujemo uz njihovu saglasnost i dozvolu.

stega koja steze natpis price simbolicno u smislu popusti niske ceneOvde možete naći kompletan cenovnik naših usluga. Da biste pristupili ovoj stranici sistem će od vas tražiti da kreirate nalog za pristup sajtu. Za nalog Vam je potreban validan email. Vaš email ćemo čuvati radi evidencije poseta sajtu ordinacije u najstrožiojoj tajnosti i u druge svrhe ga nećemo upotrebljavati. Ukoliko ne želite da kreirate nalog, biće nam drago da odgovorimo na sva Vaša pitanja lično, ili putem telefona.

CENOVNIK USLUGA

CENOVNIK ZA STUDENTE

(ukoliko niste logovani, sistem će tražiti registraciju ili kreiranje naloga za pristup)

ruka zubara sa olovkom pri popunjavanju kalendara za zakazivanja stomatoloskih intervencijaZbog velikog broja poseta, ali prvenstveno zbog Vaše udobnosti, nije loše posetu stomatologu prethodno zakazati. Na taj način Vam se u potpunosti možemo posvetiti u zakazanom terminu.

Posetu nije loše zakazati bar jedan dan ranije. Ukoliko želite zakazati kod konkretnog stomatologa, zakazivanje nije loše uraditi i neki dan pre.

Naravno, u slučajevima akutnih stanja i bolova primićemo Vas u svako doba, ali u tom slučaju ne možemo garantovati da će intervenciju obaviti Vaš stomatolog, nego prvi slobodni u tom trenutku. U svakom slučaju će se akutno stanje brzo rešiti, a kasnije lečenje možete nastaviti kod nekog od naših stomatologa po Vašoj želji.

 

slika zemljine kugle sa palmama i avionom koji izlece iz nje, koja simbolizuje stomatoloski turizamUkoliko ste državljanin Srbije na privremenom radu u inostranstvu, želimo Vam izaći u susret i sa Vama dogovoriti i zakazati Vam niz sukcesivnih termina, onako kako Vama odgovara, da biste mogli da planirate svoju posetu Srbiji. Pozovite nas preko Vibera i odgovorićemo Vam na sva pitanja. Ove pogodnosti važe zbog toga što se, iz iskustva, ovakve posete planiraju i zakazuju uglavnom mnogo ranije, pa smo i Vi i mi u mogućnosti da lepo isplaniramo svoje vreme. Cene svih usluga su po važećem cenovniku ordinacije.

If you are considering visiting Serbia, and along the way you want to grab the opportunity and save a lot of money on the difference of the dental prices between your country and Serbia, we want to let you know that all of our dentists are well trained, and fluent in English. You are welcome to call us on Viber, and we will give you all the information you need. Take a look and see our pice list ("Cenovnik"). Furthermore, there are chip fights to Serbia, so don’t waste your time and take the opportunity to visit our beautiful country. There are a lot excellent sites to see.

Besplatni Viber pozivi

zubara mozete zvati besplatno preko uz viber

Gde smo

Platne kartice

placanje stomatoloskih usluga moguce je karticama koje su prikazane na ovoj slici - visa, mastercard, maestro

Dodatne mogućnosti plaćanja:
- platnom karticom
- čekovima građana
- putem administrativne zabrane